Ledare

Alla ledare i Nacka HU har gått Sveriges Hundungdoms kursledarutbildning, som bygger på Svenska Brukshundklubbens kursledarutbildning. Utbildningen inefattar Hunden och Lagen, är utarbetad i sammarbete med Studiefrämjandet och inkluderar Studiefrämjandets Ledarutveckling steg 1.

Alla våra ledare och styrelsemedlemmar engagerar sig helt ideellt och får aldrig betalt för sitt arbete.

Vi som är ledare är:

Tilde Jansson

Hund: Bambi (blandras), Elton (blandras) & Tokyo (bordercollie)
Utbildning:
  • Ledarutveckling steg 1 (februari 2017)
  • Styrelseutbildning (april 2016)

Hej! Mitt namn är Tilde och jag är 15 år gammal. Jag började på Nacka Hundungdom 2015 med min blandrashund Bambi. Bambi är en blandning mellan papillon och chihuahua. Han är 6 år gammal och tillsammans tävlar vi i agility, vi tävlar i klass 2. I juli 2018 representerade vi Sverige på European Open Junior Agility. Vi tog även Ungdoms SM silver i agility, augusti 2018

Jag har även en hund som bor halvtid hos mig, han heter Elton. Elton är en blandning mellan Border collie, schäfer och labrador. Vi tävlar och tränar också i agility där vi tävlar i klass 3 och klass 2. I augusti 2018 tog vi Ungdoms SM guld i agility.

Sedan har jag också en Bordercollie valp som heter Tokyo, vi tränar mest valpgrunder men har även börjat valla en del.  

Sitter även mitt andra år som ordförande (2017-2018), och även suttit som ledamot år 2016.
Hoppas vi ses på tisdagsträffarna, kurser och andra aktiviteter framöver!

Kontakt: tilde_jansson[a]hotmail.com

Julia Levén

Hund: Bamse (cocker spaniel)
Utbildning: 

  • Styrelseutbildning (april 2018)
  • Ledarutveckling steg 1 (november 2018)


Hej! Jag heter Julia och är 15 år gamal. Jag blev medlem i Nacka hundungdom 2017 och medlem i styrelsen som ledarmot 2018. Min hund heter Bamse och är 6 år och en cocker spaniel hane. Vi tränar en del agility och kommer förhopningsvis börja tävla. Vi tycker ochså det är kul att köra andra hundsporter som rallylydnad. Vi ses på klubben!

Kontakt: julia.leven@telia.com 

Nathalie Redén

Presentation kommer

Lisa Thorstenson

Hund: Milou (bichon havanais)
Utbildning: 
  • Ledarutveckling steg 1 (februari 2017)
  • Styrelseutbildning (april 2016)

Hej! Jag heter Lisa och är 14 år, jag och min hund Milou som är 4 år började på Nacka Hundungdom 2013. Milou är en bichon havanais, vi tävlar i agility, och tränar flesta hundsporter för skojs skull. Jag sitter även som sekreterare i styrelsen (2018), och även suttit två år som ledamot (2016-2017).
Hoppas vi ses!

Kontakt: lthorstenson15[a]gmail.com
 

Sofia Olsson

Hund:
Ozzy

Utbildning:

  • Studiefrämjandets ledarutveckling steg 1 

Hej! Mitt namn är Sofia och jag är 19 år och går sista året på Reslgymnasiet med inriktning häst. Jag sitter mitt andra år som ledamot i styrelsen och varit medlem på klubben sen 2008. Har tyvärr ingen egen hund men har gått bra att låna grannars hundar under åren. Den hunden man oftast ser mig med nere på klubben med är en Jack Russell hane på snart 7 år som heter Ozzy. Vi tycker det är kul att köra agility men efter en skada har det satt stopp för oss tyvärr. Hoppas vi ses nere på klubben!