Bli medlem

Om du inte har varit med i Nacka Hundungdom förut och känner dig osäker på om du vill bli medlem så får du gärna komma ner till Nacka Brukshundsklubb vilken tisdagsträff som helst (under terminen) kl 18:30 och prova att vara med och träna, känner du sedan att du vill bli medlem så kan våra ledare ge dig och målsman mer information om medlemskapet.

Frågor om ditt medlemskaps ställs till Sveriges Hundungdoms kansli: info@shu.se

Ordinarie medlemskap (ungdomsmedlemskap)
Medlemsavgiften är 300 kr för 12 månader. Medlemskap är rullande, du är alltså medlem ett år från det att du betalat in avgiften. Ditt medlemskort skickas hem till dig inom ca en månad efter det att Sveriges Hundungdom har mottagit betalningen.
Klicka här för att läsa mer och bli medlem

Syskonmedlemskap
Medlemsavgiften för syskonmedlemskap är 150 kr. Syskonet skall vara mellan 6 och 25 år och bo på samma adress som ungdomsmedlemmen. Syskonmedlemskapet innebär att man får alla medlemsförmåner utom medlemstidningen. Syskonmedlemskapet gäller fram till och med det år du fyller 25 år.
Klicka här för att registrera syskonmedlemskap

Medlem i Nacka Hundungdom blir du genom Sveriges hundungdom, du väljer Nacka som lokalklubb. På sveriges hundungdoms hemsida finns även mer info om medlemsskapet, vad som ingår med mera.