Andra aktiviteter

Årsmöte och prova-på nosework

Lördagen den 2 februari är det dags för årets viktigaste händelse, årsmötet. På årsmötet ska bland annat en ny styrelse väljas och vi ska besluta om en verksamhetsplan och en budget inför kommande år. Det är specifikt på årsmötet som du som medlem kan vara med att påverka klubben. Vi hoppas så många medlemmar som möjligt vill vara med oss denna viktiga dag.

Årsmötet kommer pågå mellan klockan 15.00 till ca 17.00 i den lilla hundhallen i Älta. Det kommer bjudas på pizza och dricka. Efter mötet kommer vi ha prova-på nosework. Vi kommer då förflytta oss till den stora hallen och aktiviteten kommer pågå mellan ca 17:00 till 19:00. Aktiviteten är valfri och gratis för dem som deltagit på mötet. På aktiviteten ska du ha med dig hund såklart samt godis och leksak.

Observera att enbart medlemmar i Nacka hundungdom som deltagit på årsmötet får delta på prova på aktiviteten.


Datum: Lördagen den 2 februari 2019
Tid: Möte mellan 15:00-17:00, aktivitet mellan 17:00-19:00
Plats: Älta hundhall, Grustagsvägen 6, 138 40 Älta
Vem får delta: Alla som är medlemmar i Nacka hundungdom får delta på årsmötet

Sista anmälningsdagen är måndagen den 28 januari 2019.

Är det så att du skulle vilja vara med påverka klubben ännu mera? Kanske sitta med i styrelsen eller i valberedningen? Eller du kanske vet en person som skulle passa jättebra?
Mejla till oss i styrelsen! I mejlet ska du skriva ditt namn och telefonnummer samt vilket position i styrelsen du är intresserad av eller om du är intresserad av att sitta med i valberedningen. Det går självklart bra att mejla oss om man har andra frågor eller kanske något förslag till klubben. Vill man lämna in en motion till årsmötet ska den lämnas personligen till en av styrelsens ordinarie medlemmar, skannas in och mejlas till oss eller skickas till någon i styrelsen via post. Vill ni skicka en motion till oss så med posten så mejla till styrelsen så får ni en adress. Alla motioner och intresseanmälningar av att sitta med i styrelsen eller valberedningen ska vara styrelsen tillhanda senast fredagen den 10 januari 2019.

Styrelsens mejl: styrelsen.nackahundungdom[a]gmail.com

Motioner till årsmötet 2019

Nacka hundungdom är en förening som styrs av medlemmarna och det är framförallt på årsmötet som ni medlemmar kan vara med och påverka vad som händer i föreningen och se hur den ser ut.
På årsmötet beslutas det om en budget samt en verksamhetsplan för nästkommande verksamhetsår och en ny styrelse väljs.
På årsmötet tas det även upp förslag från medlemmarna så kallade motioner. Alla medlemmar i Nacka hundungdom kan lämna in en motion till styrelsen som de vill ska behandlas på årsmötet. En motion kan exempelvis vara ett förslag på en förändring i klubben eller något annat. Vill man lämna in en motion ska detta skickas till styrelsen senast ett visst datum som bestäms utefter när årsmötet är planerat till. I motionen ska tydligt framgå vad man har för förslag och man ska även underteckna motionen med sitt för- och efternamn. Motionen kan skickas eller lämnas personligen till en av styrelsens ordinarie medlemmar eller skannas in och mejlas.

Motioner som ska behandlas på årsmötet 2019 ska senast vara styrelsen tillhanda fredagen den 10 januari 2019.

Vill ni skicka en motion till oss med posten så mejla till styrelsen så får ni en adress.
Styrelsens mejl: styrelsen.nackahundungdom[a]gmail.com

Anmäl dig här!

  • Fylls i om du vill delta på prova-på nosework!
  • Fylls i om du vill delta på prova-på nosework!
  • Fylls i om du vill delta på prova-på nosework!