Andra aktiviteter

Årsmöte 2020 och Prova på Agilitykurs

Söndagen den 2 februari är det dags för årets viktigaste händelse, årsmötet. På årsmötet ska bland annat en ny styrelse väljas och vi ska besluta om en verksamhetsplan och en budget inför kommande år. Det är specifikt på årsmötet som du som medlem kan vara med att påverka klubben. 

Förutom möte kommer vi även ha tårtbakartävling och dela ut pris till finaste tårtan. Vi avslutar årmötet med att ha prova på agility kurs. Vi kommer även bjuda på annat fika och dricka. 

Datum: Söndagen den 2 februari 2020 
Tid (cirkatider): Möte 10:00 till 12:00 och prova på agility 12:00-13:30 
Plats: Nacka Brukshundsklubb, Apportvägen 1, 131 47 Nacka   
Pris: Gratis!

Övrigt: 
  • Vi kommer anpassa agility efter väder och vilka deltagare som kommer delta - därför kan alla delta oavsett tidigare erfarenhet och hur gammal ens hund är.
  • Observera att enbart medlemmar i Nacka hundungdom som deltagit på årsmötet får delta på prova på aktiviteten. 
  • Löpande tikar får tyvärr inte delta, p.g.a. respekt för de andra deltagarna.
  • Mer information finns i inbjudan (Årsmöte 2020) längre ner på anmälan.
  • Vid frågor eller förhinder mejla styrelsen.nackahundungdom@gmail.com 

Sista anmälningsdagen är måndagen de 1 februari 2020.

Varmt välkomna önskar styrelsen!

Är det så att du skulle vilja vara med och påverka klubben ännu mera? Kanske sitta med i styrelsen eller i valberedningen? Mejla till oss i styrelsen. I mejlet ska du skriva ditt namn och telefonnummer samt vilket position i styrelsen du är intresserad av eller om du är intresserad av att sitta med i valberedningen. Det går självklart bra att mejla oss om man har andra frågor eller kanske något förslag till klubben. Vill man lämna in en motion till årsmötet ska den lämnas personligen till en av styrelsens ordinarie medlemmar, skannas in och mejlas till oss eller skickas till någon i styrelsen via post. Vill ni skicka en motion till oss så med posten så mejla till styrelsen så får ni en adress. Alla motioner och intresseanmälningar av att sitta med i styrelsen eller valberedningen ska vara styrelsen tillhanda senast fredagen den 3 januari 2020. 

Styrelsens mejl: styrelsen.nackahundungdom@gmail.com 

Anmäl dig här!

  • Tex Nacka Hundungdom
  • Om du ändrar dig är det bara att mejla oss!