Andra aktiviteter

Halloweenkväll

Välkomna på Nacka hundungdoms halloweenkväll fredagen den 8 november. Under kvällen bjuder vi på mat och snacks. Vi kommer bland annat leka lekar, gå spökrunda (för det som vill), göra utmaningar och tävlingar och mycket annat skoj. Kom gärna utklädd, det blir pris till den bäst utklädda. Halloweenkvällen är en rolig aktivitet för oss människor där vi ska umgås utan hundar, därför får hunden stanna hemma denna kväll. 

Datum: Fredagen den 8 november 
Tid: 18:00-21:00
Plats: Nacka BK, Apportvägen 1, 131 47 Nacka
Pris: 75 kr som betalas in till vårt plusgirokonto Plusgironummer; 487 57 36-3, märk betalningen med deltagarens namn samt Halloween.
Övrigt:
Halloweenkvällen är en hundfri aktivitet så hund ska inte tas med. 

Sista anmälnings- och betalningsdag är 4 november.

Finns det frågor om kvällen kan ni mejla det till styrelsen.nackahundungdom@gmail.com 

Kusliga hälsningar från ledarna!

Anmäl dig här!

  • Tex Nacka Hundungdom

HLR-Workshop

Den 17 november anordnar Nacka Hundungdom en föreläsning om hjärt och lungräddning på hund. Vi kommer varva teori med praktik för att ni ska få bättre koll inom områden som tex skadeförebyggande, första hjälpen och allmän koll på hundens välmående. Det blir alltså en föreläsning där ni kommer få många och förhoppningsvis nya kunskaper om vad man ska göra om en hund gör sig illa eller blir sjuk. Föreläsningen hålls av våra vanliga ledare som själva gått en utbildning inom HLR och som kommer dela med sig av tips och kunskaper. Detta är ingen aktivitet där vi kommer träna hundarna, men om man vill så får man ta med sin hund för att testa några av övningarna. Men då måste hunden kunna ligga helt still och vara lugn och tyst. Annars kommer det finnas hundar på plats som man kan låna.
Ta med penna och block om du vill anteckna samt tillbehör till hunden (bur, vattenskål, godis osv.) om du väljer att ta med hund.
x
Datum:
17 November

Tid:
10:00 - 12:00

Plats:
Nacka Brukshundklubb

Pris:
40 kr, som sätts in på vårt plusgirokonto Plusgironummer; 487 57 36-3.
Märk betalningen med deltagarens namn samt HLR

Sista anmälnings- och betalningsdag 10 november

Anmäl dig här!

  • Tex Nacka Hundungdom
  • (Kom ihåg att hunden måste uppfylla kraven som står!)

Filmkväll

Nacka hundungdom bjuder in till filmkväll. Fredagen de 22 november träffas vi på klubben för att umgås, lära känna varandra bättre och titta på film. Vi bjuder på snacks, godis och dricka. Filmkvällen är en rolig aktivitet för oss människor där vi ska umgås utan hundar, därför får hunden stanna hemma denna kväll. 

Datum: 22 november 2019
Tid: 18:30-21:00
Plats: Nacka BK, Apportvägen 1, 131 47 Nacka
Pris: Gratis

Sista anmälningsdagen är 18 november! 

Om du får förhinder och inte kan delta måste detta meddelas till oss så snart som möjligt.  

Vilka filmer du kan rösta på kommer inom kort!

Anmäl dig här!

  • Tex Nacka Hundungdom
  • Rösta på den/dem filmerna du helst vill se!