Ledare

Alla ledare i Nacka HU har gått Sveriges Hundungdoms kursledarutbildning, som bygger på Svenska Brukshundklubbens kursledarutbildning. Utbildningen inefattar Hunden och Lagen, är utarbetad i sammarbete med Studiefrämjandet och inkluderar Studiefrämjandets Ledarutveckling steg 1.

Alla våra ledare och styrelsemedlemmar engagerar sig helt ideellt och får aldrig betalt för sitt arbete.

Vi som är ledare är:

Tilde Jansson

Hund: Bambi (blandras) Elton (blandras)
Utbildning:
 • Ledarutveckling steg 1 (februari 2017)
 • Styrelseutbildning (april 2016)
Hej! Mitt namn är Tilde och jag är 14 år gammal. Jag är en hyfsat ny Nacka Hundungdomare, och varit medlem sedan augusti 2015. Jag började på Nacka Hundungdom med min blandras Bambi. Bambi är en blandning mellan papillon och chihuahua. Han är 5 år gammal (född 2012) och tillsammans tävlar vi i agility, vi tävlar svårighetsklassen klass 2 och är vi snart i klass 3. Vi tränar även en hel del Nose work. Jag har även en lånehund som heter Elton, Elton är en blandning mellan Border collie, schäfer och labrador. Vi tränar också en massa agility tillsammans och ska debutera officiellt våren 2018. 
sitter med i styrelsen som ordförande (2017), och även suttit som ledamot år 2016.
Hoppas vi ses på tisdagsträffarna, kurser och andra aktiviteter framöver!

Kontakt: tilde_jansson[a]hotmail.com

Nathalie Redén

Presentation kommer

Lisa Thorstenson

Hund: Milou (bichon havanais)
Utbildning: 
 • Ledarutveckling steg 1 (februari 2017)
 • Styrelseutbildning (april 2016)

Hej! Jag heter Lisa och är 13 år, jag och min hund Milou som är 4 år började på Nacka Hundungdom 2013. Milou är en bichon havanais, vi tävlar i agility, och tränar flesta hundsporter för skojs skull. Jag sitter även mitt andra år som ledamot i styrelsen.
Hoppas vi ses!

Kontakt: lthorstenson15[a]gmail.com
 

Lisa Jansson

Hund: Lessie (shetland sheepdog) Pluto (dvärgpudel)
Utbildning:

 • Ledarutveckling steg 1
 • Styrelseutbildning

Hej, Jag heter Lisa och är 17 år. Jag har varit med i hundungdom sedan 2011 och nu är jag ledare. Jag har två hundar Pluto som är 7 år. Det är även honom jag började här på Nacka HU. Med honom tävlar jag i agility och lite freestyle. Min andra hund köpte jag för att jag ville ha en större utmaning i mitt hundtränande. Hon heter Lessie och är 2 år och just nu är hon under upplärning. Vi planerar att tävla i agility och rallylydnad. Jag har prövat på nästan alla hundsporter som finns men de jag har fastnat för är agility, freestyle, rallylydnad och tävlingslydnad. Jag hoppas vi ses på en tisdagsträff någon dag!

Kontakt: lisa00jansson[a]gmail.com

Olivia Kiluk

Hund: Maliny och Pinglan (lancashire heeler)
Utbildning: 

 • Sveriges hundungdoms kursledarutbildning, Studiefrämjandets Ledarutveckling steg 1, Hunden och Lagen. (november 2009)
 • Styrelseutbildning (oktober 2010)
 • Ledarutveckling steg 2 (februari 2012)
 • Ledar utveckling steg 3

Hej jag heter Olivia och är 22 år gammal. Jag har två egna hundar av rasen lancashire heeler som heter Maliny och Pinglan som jag tränar agility, lydnad, freestyle, dogparkour och viltspår med. Jag tränar även ganska ofta med min mammas bullterrier som heter Mowgli, med honom kom jag till hundungdom och han och jag har lärt oss massor tillsammans. Jag har varit ledare på nacka hundungdom i 6 år.

 

Kontakt: oliviakiluk[a]hotmail.com

Sofia Olsson

Hund:
Ozzy

Utbildning:

 • Studiefrämjandets ledarutveckling steg 1 

Hej! Mitt namn är Sofia och jag är 19 år och går sista året på Reslgymnasiet med inriktning häst. Jag sitter mitt andra år som ledamot i styrelsen och varit medlem på klubben sen 2008. Har tyvärr ingen egen hund men har gått bra att låna grannars hundar under åren. Den hunden man oftast ser mig med nere på klubben med är en Jack Russell hane på snart 7 år som heter Ozzy. Vi tycker det är kul att köra agility men efter en skada har det satt stopp för oss tyvärr. Hoppas vi ses nere på klubben!