Andra aktiviteter

Öppet hus

Hej och välkommen till Nacka hundungdoms öppna hus.
Fredagen den 27 april kl 17:30 till 19:00​ så öppnar vi dörrarna för att se hur livet som medlem i Nacka Hundungdom kan vara.

Vi kommer befinna oss på Nacka brukshundsklubb, ​Apportvägen 1, 131 47 NACKA.

Nacka hundungdom är en ideell förening för dig som älskar hundar och vill umgås med andra som har samma intresse. Vi är främst till för dig som är mellan 6 och 25 år. Vi arbetar under Sveriges Hundungdom som är hela Svenska Kennelklubbens (SKKs) ungdomsförbund. Till oss är du välkommen med vilken hundras som helst, du kan vara nybörjare eller rutinerad.

Under kvällen kommer du kunna få se olika hundsporter som vi brukar köra på klubben och styrelsen kommer hålla en presentation om klubben, vilka aktiviteter vi erbjuder och visa fina bilder. Presentationen kommer avslutas med en rolig frågesportstävling som alla kan delta på och är man duktig nog kan man få ta hem ett fint pris. I samband med presentationen kommer man även kunna få reda på hur man blir medlem. För de intresserade kommer det finnas möjlighet att beställa våra snygga tröjor och köpa fina armband. Vi kommer även bjuda på utsökt fika i hundungdoms anda. Även om du redan är medlem, vill bli medlem eller bara är intresserad av hundar och hundträning är du varmt välkommen.
Kom hit själv eller ta med dig dina kompisar, kusiner, syskon och föräldrar och kom. Vi lovar en rolig och trevlig kväll.

Vi hoppas att vi får se både välkända och nya ansikten den här kvällen. Många hundkramar önskar Nacka hundungdoms styrelse och ledare.

Vi kommer inte att anordna aktiviteter för hundarna så om du har möjlighet är det en bra idé att lämna hunden hemma. Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

Har du några frågor om öppethus är det bara att mejla: nathalie.reden@gmail.com